Læringscenter Himmerland

Nyt Navn

Så blev Skibstedskolen officielt til Læringscenter Himmerland. Onsdag d. 8. december havde vi åbent hus, hvor bl.a. vores nye logo og skilt blev afsløret

Elever fra Skibstedskolen synger og spiller "Vesterhaw". Sangen er frit fortolket af en brasiliansk gudesang der hedder Hemorio.

Fastelavn 2017

Vi fejrer fastelavn på skolen og i børnehaven fredag den 17. februar.

Alle børn og voksne er klædt ud og der bliver slået katten af tønden. Vi har 2 tønder på skolen og 1 tønde i børnehaven.

Til slut bliver der kåret kattekonger og kattedronninger og vi spiser hjemmebagte fastelavnsboller.

Børnehave og STU

Vi fået den glædelige besked, at vi pr. 1. august kan tilbyde STU forløb til nogle af vores elever.

Vi har ligeledes fået lov til at åbne en børnehave, så vi kan bruge vores kvalifikationer og kompetencer på et bredere område.

Nyt maleri

Kunstner Maria Dubin har lavet flotte malerier til alle skolerne i Rebild kommune. Dette flotte maleri af to søheste har hun malet til Skibstedskolen.